MAYIS FAVORİLERİ, May Favorites!





PRODUCT LIST, ÜRÜN LİSTESİ

1- MAC Well Dressed & Mocha Blusher (Allıklar)
2- MAC Omega & Charcoal Brown E/S (Farlar)
3- MAC Snob & Viva Glam GAGA & Patisserie Lipstick (Rujlar)
4- MAC Fluidline in Blacktrack & 263 Brush (Jel Eyeliner ve Açılı Fırça)
5- MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light (Mineralli Bitiş Pudrası)
6- MAC Powerpoint Eye Pencil in DUCK (Göz Kalemi)
7- MAC 187 Duo Fibre Brush (Fırça)






MAC Well Dressed pembenin en açık tonu. Çok doğal ve sağlıklı bir görünüm veriyor. MAC Mocha allık ise daha kalıcı ve mat. Bebek pembesi ve şeftalinin harmanlanmış hali diyebilirim.

MAC Well Dressed is the lightest pink ever. It gives you a natural and healthy look. MAC Mocha blusher lasts longer on the cheeks due to its matte finish. I can describe it as a mixture of baby pink and a touch of peach.




MAC Omega ve Charcoal Brown'u kaşlarımın rengini koyulttuğumdan beri karıştırarak kullanıyorum. Sarışınsanız Omega, Koyu kumralsanız Charcoal Brown tek başına kaş doldurma da yeterli olacaktır. 

MAC Omega and Charcoal Brown are the colors that I've been mixing since I dyed my brows darker. If you're blond, Omega would be perfect. Go for Charcoal Brown if you're brunette.




MAC Snob - Viva Glam GAGA - Patisserie


MAC Snob lila karışımlı bebek pembesi, mat bir sonuç veriyor ve saatlerce dudaktan çıkmıyor. MAC Viva Glam GAGA Lady Gaga'nın seçimi olan dudağı nemlendiren ancak çok da kalıcı olmayan bir şeker pembesi. MAC Patisserie ise son iki aydır favorim olan dudak rengi.

MAC Snob is a dolly pink color with a touch of lilac, it gives you a matte finish and lasts for hours on the lips. MAC Viva Glam GAGA is a moisturizing one with a gorgeous candy color. MAC Patisserie has been on my favorites list for 2 months now and it's the most amazing natural lip color!




MAC Fluidline'ın siyah rengi olan Blacktrack en iyi 210 numaralı eyeliner fırçasıyla ve yukarıda görmüş olduğunuz 263 açılı fırça ile yayılıyor. Bu sıcak günlerde tüm göz kalemleri akarken jel eyeliner 24 saat görünümünü koruyor!

MAC Fluidline in Blacktrack has never disappointed me for its long lasting formula even in these hell-hot-summer days. Best way to apply it is a fine liner brush like 210 or the one on the picture above; 263 angled brush.




MAC Mineralize Skinfinish Natural yeryüzündeki en iyi pudra/fondoten! Cildimi kurutmuyor, kabuk kabuk yapmıyor.

MAC Mineralize Skinfinish Natural is the best powder/foundation ever! Doesn't dry me out or make my skin flakey.




MAC Powerpoint Eye Pencil göz kalemlerinin en ince ve kalıcı formüllüsü. Bu ayki favorim DUCK. Açık ve mat bir kahverengi.

MAC Powerpoint Eye Pencil is the thinnest one with the longest lasting formula among the others. This month's favorite is DUCK, which is a light, matte brown.






MAC 187 Duo Fibre fırça'yı alarak MAC'in tüm duo fibrelarına sahip olmuş oldum. Pudra, fondoten, allık, aydınlatıcı, bronzer. Her şey için muhteşem ve yumuşacık.

Having purchased MAC 187, I officially own all of MAC's duo fibre brushes. You can use this one for powder, foundation, blusher, highlighter and even for bronzer. It's the softest brush ever.



Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder