Burberry Chestnut Far - Aranan Kahverengi Bulundu!



Günaydın! Bugünün yazısını her zamankinden biraz daha dikkatli okuyun derim, çünkü çok kısa bir süre sonra bu fardan sizlere de hediye edeceğim. Evet, blogumun bugünkü konuğu; senelerdir aranan o kusursuz kahverengi far. Karşınızda Burberry Chestnut!




Şık ama toz tutan bir kesenin içinde gelen Chestnut, Burberry'nin Sheer Eye Shadow serisinden. Ürün 2,5 gram ve açıldıktan sonra 3 sene içerisinde tüketilmesi gerekiyor.






Burberry farların mıknatıslı kapağı ve metal ambalajı buram buram klas kokuyor.




Geliyorum farın yapısına. Ah, nasıl anlatsam… Tereyağ gibi? Kadife gibi? İpek gibi? Pamuk gibi? Dokusu gerçekten yumuşacık ve far epey pigmentli. Daha önce bu kadar kolay uygulanan ve katlanma bölgesine bile kusursuzca dağıtılabilen bir far daha görmedim. Üstelik parmağa da fırçaya da kolayca geliyor ancak MAC 217 tarzı karıştırma fırçalarıyla uygulanırken biraz tozutuyor.




Renk ise sıcacık, kiremitimsi bir kahve. Göz kapağımda soğuk kahveleri sevmeyen ben, uzun zamandır tek başına kullanabileceğim naturel bir far arıyordum ve nihayet buldum. Hem koyu makyajlarda geçiş rengi olarak, hem de bol maskara ve siyah eyeliner ile kombinleyerek tüm göz kapağıma uygulayabiliyorum. İçindeki minik altın yansımalar da (fotoğraflara bir türlü yansımadı) gün ışığında harika görünüyor. 




'Burberry farlarla tanışınca başka far kullanmak istemeyeceksin' demişlerdi. Şimdi sebebini anlayabiliyorum.




Burberry farları İstanbul İstinye Park AVM Boyner Mağazaları'ndan satın alabilirsiniz. Satış fiyatı: 78 TL. Sizce de çok joker bir renk değil mi? Ne dersiniz? Sevgiler! <3

***Burberry farlarla tanışmamı sağlayan iki blogger arkadaşıma da bu teşekkürü borç bilirim. Teşekkürler Pınar ve Zuhal. <3




Görkem Karman

22 yorum:

  1. Youtubeda gördükten sonra bir makyajını bekliyordum. Bu yazı çok güzel oldu. Çok güzel durmuş gerçekten ve far al beni diye bağırıyor sanki.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzelmiş. Tam aranan kahve dediğin gibi. Resimlere istinaden konuşuyorum ne çok koyu ne çok açık tam ayarında. Tek başınada harika durmuş gölgeleyincede muhteşem olur.Önce Burberry deyince çok pahallıdır dedim ama fiyatıda performansına göre gayet iyiymiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş Görkem, harika bayıldım, yapısını anlattığın kadarıyla hayal edebiliyorum :)
    güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  4. Valla NARS'tan da ucuzmuş :)))) Ama işte Ankara'da yok galiba ühü... Güle güle kullan fıstık, çok yakışmış! Benim şu Pale Barley'de gözüm var; ama, İstanbul'a gidebilmem lazım önce. Öperim :)

    YanıtlaSil
  5. Kahverengi aşığı olarak renge bayıldım 😍

    YanıtlaSil
  6. vaauvvv. Görkem çok güzel durmuş, bence kabındaki halinden daha da güzel duruyor gözde.

    YanıtlaSil
  7. kahve aşkım hiç bitmiyor zaten benim bununla karşılaşsam kesin alacağım bir renk..

    YanıtlaSil
  8. Pale barley'i çok istiyordum ama istinye park boyner'de kalmamıştı. Chesnut'ı denemek hiç aklıma gelmemişti, üzüldüm şimdi

    YanıtlaSil
  9. Renk güzel bu Burrbery farlardan bende istiyorum ve ayrıca bu markanın allıklarını, rujlarını da feci merak ediyorum.
    Ama gel gelelim koskoca İstanbul'da bile her Boyner ve Sevil'de yok keşke Sephora'da falan satılsa da daha kolay ulaşabilseydik.:/

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullan rengi güzelmiş

    YanıtlaSil
  11. Bunun gibi iki yakın kızılımsı kahve tonu Guerlain'ın Les Fauves adlı bir dörtlü far paletinde de vardı, onlar da efsane :) Ben bu tonları bir yıla yakındır tercih etmiyorum ama sevenler hala satıştaysa o dörtlüye de bakmalı bence :)

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel gerçekten :)

    YanıtlaSil
  13. nasıl güzelgerçekten❤️güzelliğimede çok yakımışş😘

    YanıtlaSil
  14. wish listimin tacı oldu gerçekten benim gibi kahverengiden vazgeçemeyen biri için harika bir renk.Gerek ambalajının şıklığı gerek rengi tek kelimeyle muhteşem sanırım almadan duramiycam :))

    YanıtlaSil
  15. ay dokunmaya kıyamam çok güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil
  16. Makyaj inanılmaz yakışmış.

    YanıtlaSil
  17. Bayıldım harika görünüyor, denemek çok isterim :)) blogunuz bozulduğundan çekiliş için tam olarak nereye yazmam gerekiyor bilemedim, burayı uygun buldum :))
    youtube 'da bir videonuzu izledim yaklaşık iki ay önce tamamen tesadüfen. Şöyle ki; makyaj yapan bir kişi değilim sahip olduğum tüm ürünler ablama bir doğum günümde aldırdığım
    , mac allık, mac pudra, kinda sexy ruj, bir allık fırçası idi. bir kaç ay önce dedim ki ben şu makyaj işine artık gireyim, artık 30 yaşımı geçmişken,kadınlığımın tadını çıkartayım,süsleneyim.
    Bu düşüncelerle youtube nasıl palyaçoya dönmeden makyaj yaparım diyerek videolara bakınıyordum, ama tabi hep profesyonel makyajlar var hayranlıkla izlediğim fakat
    benim yapmamın yarım gün süreceği uzunlukta( en iyi ihtimalle:)) sonra your video popped up sag tarafta, bu kadar izledim şu sevimli kızı da bir izleyeyim dedim ve ba-yıl-dım :))
    tanışma hikayemiz budur. orada olduğunuza gerçekten cok cok menunum. makyajı külfet olmaktan çıkarıp keyif haline getirdiğiniz içinde teşekkürler ve
    kinda sexy ile kalem kullanıldığını sizin keşfettiğinizi düşünen biri olarak önerdiğiniz başka bir sürü şeylerde aldım artık ve makyaj yapıyorum.
    samimiyetinize ve doğrucu davutluğunuza da çok teşekkürler, umarım tanınırlığınız arttıkça (ki çoktan başladı bile)
    sadece markaların reklamını yapmak için övücü şeyler asla yazmazsınız. Ben keyifli bir şekilde ve merakla okumaya ve bilgilenmeye devam ediyorum, sizde umarım yazmaya devam edersiniz. Sevgiler...
    e-mail: elifilbay@hotmail.com instagram: ilbayelif

    YanıtlaSil
  18. bir de yeni başlayanlar için bir bölüm yaparsanız harika olurdu. Mesela ilk alınması gereken ürünler, markalar, yüz temizliği ve kullanılması gerekenler hatta şu anda soracağım allah aşkına garnier temizleme sütü ile suyu arasında ne fark var??

    YanıtlaSil
  19. Merhaba Görkem Hanım :)
    Türkiye'nin yeni alışveriş platformu buypasa.com çok yakında açılıyor. Burberry ürünleri benzersiz kampanyalarla sizi bekliyor. Detaylı bilgiye http://sanalpazar24.net adresinden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil