MAC Myth Lipstick || Ruj İncelemesi





Merhaba! Haftanın ilk gününe çok yumuşak, hafif bir çıplak dudak rengi olan MAC Myth'le başlamak istedim. Koyu göz makyajlarıyla kombinlemeyi en çok sevdiğim şey çıplak dudak olayı herhalde. MAC Hue, Creme Cup ve Dolce&Gabbana Nude vazgeçilmezlerimdir ve geçen hafta, vazgeçilmezlerim arasına bir yenisi eklendi. Saten bitişli bej rengi Myth'e bayıldım! 

Hello! I want to welcome a brand new week with a nude lipstick review. MAC Hue, Creme Cup and Dolce&Gabbana Nude are already in my favorite nude lips list and last week I got a new member! MAC Myth is a perfect satin with neutral beige under tones.




Çıplak dudakları çok seven biri olarak, severek kullandığım bu ruju farklı rujlarla karıştırıp, daha sürülebilir renkler de elde edebilirsiniz. Blogger arkadaşım Beauty Gore şuradaki yazısında bunu adım adım anlatmıştı. Gelelim Myth'e. Saten yapıda olduğu için çok kalıcı, ancak çizgilere dolabiliyor. Bu yüzden siz benim gibi üşenmeyin ve bir gün önceden dudak peelinginizi yapın. Satış Fiyatı: 49TL.

I love to use it on its own but that's because I love super nude, almost foundation lips. You can mix this wih different lip colors and create a totally wearable shade. See it here. Because it's a satin finish, it's long lasting but may cause some dryness and settle into fine lines, so make sure you apply some lip butter beforehand! xx




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

9 yorum:

  1. myth nasıl güzel bir doğal tondur öyle, hep kararsız kalıyordum ama en azından başka rujlarla da karıştırabilirim dediğin gibi. güle güle kullan görkemim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle al, her türlü kullanılır gökçiş:)

      Sil
  2. Geçen sene bir ara bu alttonlu nude rujlara takmıştım. Mağazada denedim bayıldım aldım eve geldim bir türlü yakıştıramadım kendime kireç dudak oldum, hiç kullanamadım. Tabi başka rujlarla karıştırıp kullanmakta hiç aklıma gelmemişti. Artık kendisini emekli ettim:) Boş kutusunu back2mac için çekmecenin derinliklerinde saklıyorum:)) Ama sen hakkını vermişsin, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim. Benim de öyle emekli ettiklerim var aah ah:D

      Sil
  3. Lovely color, but I doubt I could pull it of. Creme Cup is one of my favorites as well, and Hue is definitely my next buy.

    Have a nice day, xx
    www.beautyandwater.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. There's always a nude for everyone! Hue is one of the best! xx

      Sil
  4. Ah ah keşke bana da yakışsa şu nude tonlar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkese yakışan bir çıplak ton mutlaka vardır! Patisserie, Hug Me, Myth, Hue, Creme Cup, Creme de Nude... :)

      Sil
    2. Cooox AMA cox gozel rengi var mence menede yarasar bu reng sana da yakismis gorkemcim

      Sil