Urban Decay Naked Skin Kapatıcı



Videoda kullanılan ürünler:

-Kiko Kalem Far 37 (Yazısı için tıklayın)
-LORAC Pro Palet'ten Garnet isimli far
-MAC Blacktrack Jel Eyeliner
-Chanel Le Volume Maskara (Yazısı için tıklayın)
-Urban Decay Naked Skin Kapatıcı (Fair)





Görkem Karman

5 yorum:

  1. görkem hanım videonuzu işyerimdeki saçma internet ağırlığına rağmen izledim. ellerinize ve dilinize sağlık. ben birkaç şey sormak istiyorum. ben sizi ve birkaç başka bloggerı izleyerek öyle çok bilgi topladımki:)) ben göz makyajı yapmayı çok seviyorum ama bu yaşıma kadar hiç göz altı kapatıcısı kullanmamıştım. ama farkettim ki artık göz altlarımın çöküklüğü ortaya çıkıyo. ben bugüne kadar 2 kapatıcı kullandım biri farmasinin mavi gözaltı bb kremi diğeri de maybelline age rewind kapatıcı. ikisinde de gözlerim inanılmaz kızarıyo. gözlerimde roaccutune tedavisinin etkisiyle alerjik bir durum var. göz içime de bişey süremiyorum uzun zamandır. bu yüzden mac pro longwear kadar yoğun kapatıcı olmayacak hafif ve gözlerimde sulanma kızarma yapmayacak bir kapatıcı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? belki diyebilirsiniz bugüne kadar yazılarınızı okumadım mı? hepsini okudum ama siz genel olarak yoğun ve tama kapatıcı ürünler kullanıyorsunuz:)) bir diğer sorum da videoda dudaklarınızda kullandığınız ürün? çok yakışmış ne olduğunu öğrenebilirmiyim?çok uzattım anlayışınıza sığınıyorum çok sağolun şimdiden.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba görkem hanım malumunuz yaz yaklaşıyor ve ben antalyada oturuyorum yazın makyaj malzemelerimi nasıl saklamalıyım veya siz bu konuda bir şeyler yapıyor musunuz? Şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba :) Videonuzu izledim ve size yardımcı olabileceğini düşündüğüm ufak bir şey paylaşmak istedim. Ürünle ilgili rahatsızlığınız olarak birkaç saat sonra çok bariz ve doğallıktan uzak bir görüntü olduğunu söylemişsiniz. Videoda ürünü yüzünüze bol miktarda uyguladığınızı farkettim. Ben kendim aynı bölge için kullanırken çok çok daha az miktarda sürmeme rağmen hem kapatıcılık hem aydınlık açısından çok tatmin edici bir sonuç elde ettim ve görüntü olarak da bahsettiğiniz sıkıntıyı yaşamadım. Yardımcı olabileceği açısından paylaşmak istedim :)

    YanıtlaSil
  5. Herşeyi ucuza almanın tek TIK yolu

    www.evimshopping.com

    YanıtlaSil